Tartaar van Belgisch witblauw, gebakken nieroogkreeftje, gel van picklegroenten en Wostyn-mosterd, crumble van Oud Brugge-kaas, gepocheerd kwartelei

Weinebrugge
 

MEER INFO

Allergenen: ei, gluten, lupine, mosterd, schaaldieren, melk, selderij
Kostprijs: 6 euro / 3 jetons
Stand 23

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre ULTRA PINK
Biersuggestie: Duvel

 
 
Weinebrugge

weinebrugge

jake boutens & kenny danschotter 

Aan de rand van Brugge, dicht bij de rust en de kalmte van Tillegembos, streeft chef Benny Debruyn ernaar om met zijn brigade dagelijks culinaire hoogstandjes op het bord te brengen. Hij combineert eerlijke, originele gerechten in een hedendaagse stijl. In de Weinebrugge kan je heerlijk genieten. Het is er ook ideaal om een zakelijk gesprek af te ronden met een lekkere maaltijd. Voor Kookeet vaardigt Benny Debruyn de jonge garde af.

 

www.weinebrugge.be

Leikendreef 1
8200 Brugge
050 38 44 40