Cho-Cow-Boy: dessert op basis van
spek en eieren

The chocolate line
 

MEER INFO

Allergenen: melk, sojalecithine, ei, gluten, noten
Kostprijs: 6 euro / 3 jetons
Stand 29

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre EXTRA DRY
Biersuggestie: Duvel

 
 

The chocolate line

dominique persoone & fabienne

2016 is voor The Chocolate Line een jaar vol uitdagingen, maar Dominique Persoone en zijn team hebben er zin in. In januari wonnen ze goud bij de prestigieuze ‘International Chocolate Awards’ en in mei kregen ze hoog bezoek van de koninginnen van Jordanië en België. Deze zomer hebben ze verschillende popsterren, onder wie Grace Jones en Elvis Costello, ondergedompeld in chocolade, en het dessert voor de viptoren van Tomorrowland was ook weer fun. De grootste uitdaging ligt begin oktober, wanneer de vernieuwde winkel op het Simon Stevinplein heropent. Daar worden de cacaobonen van de eigen plantage in Mexico tot chocolade verwerkt voor het oog van de klant.

 

 

www.thechocolateline.be

Simon Stevinplein 19
8000 Brugge
050 34 10 90