KOOKEET_018_Roger_vanDamme_gerecht_lr.jpg
 

Stand 17

Celebration

Allergenen: Melk, ei, noten, gluten (tarwe), soja, sulfiet
Prijs: 9 euro

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Liefmans fruitesse on the rocks

 

 

Het gebaar*

Roger van Damme

Roger van Damme zijn liefde voor patisserie en gevoel voor perfectionisme vormen een ideale match die zich uit in prachtige kunstwerken op het bord. In 1994 opende hij zijn lunch-lounge restaurant ‘Het Gebaar’. Na 9 jaar verhuisde ‘Het Gebaar’ naar de Botanische tuin in Antwerpen. 2010 werd een jaar om nooit te vergeten want toen haalde Roger zijn Michelinster, een 18/20 bij Gault Millau én hij werd Chef van het jaar! In oktober 2017 werd Roger van Damme verkozen tot ‘Beste Patissier ter wereld’ tijdens de Best Chef Awards in Warschau.

 

 

www.hetgebaar.be

Leopoldstraat 24
2000 Antwerpen
03 232 37 10
info@hetgebaar.be

 
KOOKEET_018_Roger_vanDamme_portret_lr.jpg