KOOKEET_19_restaurantpatrickdevos_FB.jpg
 

Eetstand 31

Wijting (vis van het jaar), spitskool, gepofte quinoa, kruidensla, karnemelksaus

Allergenen: Melk, vis
Prijs: 7 euro

 

vegetarisch:

Taco van kikkererwten, spitskool, gepofte quinoa, kruidensla, emulsie van Baharat specerijen

Allergenen: Melk
Prijs: 7 euro

 

Champagnesuggestie: Ultra Pinot Blanc Célébration
Biersuggestie: Straffe Hendrik Wild

 

 

Restaurant Patrick Devos

Patrick Devos

Koken is een passie. Elke dag verwerkt Patrick Devos in zijn restaurant verse producten tot heerlijke gerechten en laat hij zijn klanten van deze creaties genieten. De nadruk ligt op een gezonde keuken met veel groenten. Patrick Devos gaat steevast op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken en gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dicht bij die producenten te staan, weet Patrick welk product op zijn best is. Zo krijgt ook de klant de smaak voor streekproducten te pakken.

 

www.patrickdevos.be

Zilverstraat 41
8000 Brugge
050 33 55 66
info@patrickdevos.be