Kalfsburger, chutney van rode ui, crumble van noten en ui, gefermenteerde rode en groene spitskool, coulis van waterkers

Patrick Devos
 

MEER INFO

Allergenen: gluten, pinda's, sesamzaad
Vegetarisch: Groenteburger, chutney van rode ui, crumble van noten en ui, gefermenteerde rode en groene spitskool, coulis van waterkers (4 euro / 2 jetons)
Niet-vegetarisch : 6 euro / 3 jetons
Stand 14

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre EXTRA PINK
Biersuggestie: Vedett IPA

 
 
Patrick Devos

restaurant patrick devos

patrick devos

Koken is een passie. Elke dag verwerkt Patrick Devos in zijn restaurant verse producten tot heerlijke gerechten en laat hij zijn klanten van deze creaties genieten. De nadruk ligt op een gezonde keuken met veel groenten. Patrick Devos gaat steevast op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dicht bij die producenten te staan weet hij perfect wanneer welk product op zijn best is. Zo krijgt de klant de smaak voor streekproducten te pakken.

 

www.patrickdevos.be

Zilverstraat 41
8000 Brugge
050 33 55 66