KOOKEET_018_PatrickDevos_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 13

Gebakken langoustine, gekarameliseerd witloof met gember en walnoten, appelsla met citroenverbena, sausje van citroengras

MEER INFO

Allergenen: Ei, Gluten, Melk, Noten
Streekproducten: ja
Vegetarische optie: Gekarameliseerd witloof met gember, walnoten, appelsla met citroenverbena, boekweit, sausje van Nieuw-Zeelandse spinazie
Veg. allergenen: Noten
Kostprijs: 8 euro / vegetarisch: 7 euro

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Blanc de Blancs
Biersuggestie:  Tripel d'Anvers 

 

 

Restaurant Patrick Devos

Patrick Devos

Koken is een passie. Elke dag verwerkt Patrick Devos in zijn restaurant verse producten tot heerlijke gerechten en laat hij zijn klanten van deze creaties genieten. De nadruk ligt op een gezonde keuken met veel groenten. Patrick Devos gaat steevast op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dicht bij die producenten te staan weet Patrick welk product op zijn best is en zo krijgt ook de klant de smaak voor streekproducten te pakken.

 

www.patrickdevos.be

Zilverstraat 41,
8000 Brugge
050 33 55 66
info@patrickdevos.be