Praktische info


 

Prijzen

De toegang tot het tentendorp is gratis. Gerechten kosten 4, 6 of 8 euro en worden betaald met jetons ter waarde van 2 euro. De jetons kunnen voor zowel eten als drank gebruikt worden.

De jetons zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij de meeste deelnemende restaurants en bij In&Uit Brugge (Concertgebouw – ’t Zand) tot vrijdag 23 september.

Tijdens het evenement zelf kan je jetons kopen bij In&Uit Brugge of op het Kookeetplein aan de kassa’s en jetonautomaten. Betalen kan cash, met Bancontact (Maestro), VISA of MasterCard. Verkochte jetons worden niet teruggenomen.
Opgelet de jetonautomaten geven geen wisselgeld terug! 

 
 

OPENINGSUREN
& JETONS

  • Zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 september
  • Telkens van 11 tot 21 uur
  • Gratis inkom
  • Jetons worden verkocht
    van 11 tot 20.30 uur
  • De bar sluit om 21.30 uur
  • Verkochte jetons worden
    niet teruggenomen

 

 

 
 

ORGANISATIE

Werkgroep Kookeet onder leiding van schepen van Lokale economie Hilde Decleer, Geert Van Hecke (Karmeliet*** en peter van Kookeet), Dominique Persoone (The Chocolate Line), Patrick Devos (Restaurant Patrick Devos), Cindy Vanhove (dienst Lokale economie), Alain Lambert (Kabinet schepen Decleer), Steven Slos (waarnemend directeur Brugge Plus), Noel Steen (Brugge Plus), Rien Vandermeersch (Brugge Plus) en Griet De Prest (Brugge Plus) 

 

COÖRDINATIE
Noël Steen  (Brugge Plus vzw)
050 44 30 08
noel.steen@bruggeplus.be

PERS CONTACT
Griet De Prest  (Brugge Plus vzw)
050 44 20 04 / 0474 473 464
griet.deprest@bruggeplus.be

VIP CONTACT
Peggy Slingeneyer (Brugge Plus vzw)
050 45 50 03
peggy.slingeneyer@bruggeplus.be

     

     
     

    KOOKEET MET EEN ECOLOGISCH SAUSJE

    Kookeet doet grote inspanningen om het milieu te respecteren. Net als bij de vorige edities zijn de eetbordjes 100 % biologisch afbreekbaar, wordt de drank in glazen in plaats van wegwerpbekers geschonken en wordt het afval gescheiden opgehaald. Kookeet is opnieuw extra milieuvriendelijk:

    • Het bestek is 100 % biologisch afbreekbaar.
    • Bezoekers worden verzocht hun bestek te hergebruiken.
    • Kookeet werkt zo veel mogelijk met lokale leveranciers.
    • De chefs gebruiken zo veel mogelijk lokale en seizoensgebonden producten.
    • Het evenement is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
    • Er worden driehonderd extra tijdelijke fietsenstallingen geïnstalleerd.
    • Er zijn geen papieren drank- en eetbonnen maar herbruikbare jetons.