KOOKEET_018_PatisserieAcademie_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 4

Pannenkoek met vanille-ijs en chocoladesaus

Allergenen: ei, gluten, melk
Prijs: 7 euro 

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Liefmans Fruitesse On The Rocks

 

 

Patisserie Academie

Tom Van Loock

In Patisserie Academie presenteert Tom Van Loock een seizoensgebonden wisselend aanbod dat vertrekt vanuit smaak en texturen. Hij gaat steeds op zoek naar de essentie, met pure smaken en ingrediënten van eerste kwaliteit. Het gebruik van boter en suiker wordt beperkt, wat de producten lichter maakt en de smaken van de andere ingrediënten accentueert. In de patisserie met zaal vind je altijd iets naar je smaak: zowel nieuwe eigen creaties als een aantal klassiekers, al dan niet herwerkt.

 

www.patisserieacademie.be

Vlamingstraat 56
8000 Brugge
050 33 05 15
info@patisserieacademie.be