over Kookeet

Kookeet is zonder twijfel dé culinaire ontmoetingsplek voor fijnproevers, Bourgondiërs en gastronomen. Tijdens dit feest voor de smaakpapillen stellen de jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers zelf hun menu samen uit een rijke waaier aan delicieuze gerechten. De achtste editie van Kookeet heeft opnieuw alles in huis om er een gastronomisch topevenement van te maken.

Met De Jonkman**, Sans Cravate*, Den Gouden Harynck*, Auberge de Herborist*, Goffin* en Zet’joe* telt Brugge zeven Michelinsterren. Zes daarvan zijn vertegenwoordigd op Kookeet. Ook de aanwezigheid van de gerenommeerde hotelscholen Spermalie en Ter Groene Poorte leveren een belangrijke bijdrage aan het culinaire imago van Brugge.

We verwelkomen dit jaar twee nieuwkomers: Gastrobar Hubert en Bistro Rombaux. Zoals de Kookeettraditie het wil, is er ook dit jaar een gastchef. We zijn bijzonder trots dat Roger  van Damme toetreedt tot het Kookeetteam. We kijken alvast uit naar het dessert van de beste Patisserie van de wereld.

Ook alle lof voor de 29 kookeetchefs die al jaren trouw op Kookeet staan en ons elk jaar opnieuw verrassen. We zijn fier dat we om zoveel culinair toptalent in onze stad te hebben.

Vanaf dit jaar wordt er op Kookeet betaald met een betaalkaart. Dat zal het voor u een stuk makkelijker maken en bovendien is uw niet-gespendeerd budget recupereerbaar. Wie nog jetons heeft, kan die enkel dit jaar nog inruilen aan de kassa’s.

Wie kookeet als VIP wil beleven, kan nu ook tijdens het event een VIP-arrangement boeken en zich twee uur laten verwennen door de chefs in de stijlvolle VIP-tent. Zelfs elkaar het ja-woord geven kan dit jaar op Kookeet! In de ‘Wedding Chapel’ kan u elkaar eeuwige trouw beloven.

Kortom, Kookeet 2018 wordt niet alleen een gastronomisch maar ook een gezellig en sfeervol festival!

 

 

POP-UP PERFORMANCES

Tijdens Kookeet word je verwend met subtiel en hartverwarmend straattheater. Verwacht je aan verrassende en onverwachte ontmoetingen. Vraag je geliefde ten huwelijk en trouw meteen in de ‘Wedding Chapel’. Het eten is er, de champagne staat koel en de chefs kunnen getuigen.  Kortom, trouwen met Smaak.

 
 
21952579_10214643685588819_1087204152_o.jpg