button_website_kookeet_5.png

gerechten

chefs

 
 

Kookeet 2018 | Gerechten


 

Gebakken cannelloni met langoustine, mooie meid en kervel

TÊTE PRESSÉE

Kung-Fu-Cannibal (rundstartaar, miso, soja, ponzu, wasabi ... en pandasaus )

ROCK-FORT

Smoked Carrot Corn Dog, Lobster & Orange dip - Corn dog van gerookte wortel met kreeften- en sinaasappeldip

 

KOK AU VIN

Cannelloni van licht gerookte Holstein met Bekegemse eendenlever, crunch van Oud Brugge

WEINEBRUGGE

Marbré van pijlinktvis, sap van tomaat en gember

ZET’JOE

Boudin blanc met truffelcrunch, peterseliecrème, gepekelde rode ui en waterkers op olijfbrood

D’S DELDYCKE TRAITEURS

Oktoberfest

THE CHOCOLATE LINE

a hot-herbo-chick

AUBERGE DE HERBORIST

Sint-jakobsnoot uit het Kanaal, witloofslaatje, granaatappel & appel, quinoa & curry

‘T PAKHUIS

Barberie-eend meets gerookte makreel (zoetzure ui, crème van mirepoix, jus van specerijen)

GOFFIN

Spicy kip in de wok, oriental coleslaw, khafir, limoen, Thaise basilicum

 

DE MANGERIE

Jus van bouillabaisse, zeeduivel, saffraanaardappel, crème van rouille

LAISSEZ-FAIRE

Tartiflette, een eigentijdse Brugse variant op de Franse klassieker

ASSIETTE BLANCHE

Tiramisu black, white & gold

DUCHEYNE ATELIER-TRAITEUR

Scampi met chili en rijstnoedels

TANUKI

Thai beef salad, Belfurn Angus

LIEVEN

L.E.S.S.-burger ‘Marrakech Style’

BISTRO L.E.S.S

Cappuccino van kreeft, bruschetta met aioli

 

LA TÂCHE

Yoghurtwolk, amandelcrémeux met olijfolie en basilicum

 

SANS CRAVATE

Bouchot-mosselen, Thaise kokosjus, kroepoek, misocrème

BONTE B

KOOKEET_018_BistroRombaux_gerechtA-kopiëren.jpg

Zeebrugse garnalen, gepocheerd ei, karnemelk, zuurdesem

BISTRO ROMBAUX

Like a taco (maïs, mossel, miso)

BRUUT

Carpaccio van coquilles en ganzenlever

CANTINE COPINE

Bourride van zeewolf, aioli, garnalenbisque, zeevruchten

DEN GOUDEN KARPEL

Pannenkoek met vanille-ijs en chocoladesaus

PATISSERIE ACADEMIE

Vlaamse witte Pens!

DE JONKMAN

Tartaar van West-Vlaams rood, beignet van Ostendaise-oester, oesterparels en zure room

 

GASTROBAR HUBERT

Bekijk+alle+chefs.jpg

NOG BEKEND TE MAKEN…

Roger Van Damme, HET GEBAAR

Gebakken langoustine, gekaramelliseerd witloof met gember en walnoten, appelsla met citroenverbena, sausje van citroengras

RESTAURANT PATRICK DEVOS

Dimsum Terre et Mer

BISTRO REFTER

Gebakken paling, eendenlever, crème van tuinkruiden

DEN DYVER

Tijgergarnaal à la plancha, frisse couscous, munt, koriander, minipompoen

DE VISSCHERIE