button_website_kookeet_4.jpg

gerechten

chefs

 
 

Kookeet 2019 | Gerechten

 

Tekengebied 1.png

Holsteinrund, witte kool, peterselie

TÊTE PRESSÉE

Sticky-chicken-on-a-stick: kippenspies, krokant oosters slaatje

ROCK-FORT

Beste van ‘t kip, mout, rode biet, appel

KOK AU VIN

Gebakken coquille, knolselder, truffelsaus

WEINEBRUGGE

Filet d’Anvers, ganzenlever, gelei met vadouvan, groene boontjes, erwtencrème

ZET’JOE *

Chicken balls, chorizo, Roux des Carmes, limoenyoghurt

D’S DELDYCKE TRAITEURS

Gorillas in the mist: Virunga-chocolade, hazelnoot, appel, zuring

THE CHOCOLATE LINE

Toast ‘heksenkring’

AUBERGE DE HERBORIST *

Zee-Brugse garnaalkroket, citroen aïoli, gekonfijte tomaat, gefrituurde peterselie

‘T PAKHUIS

Vleeskroket, béarnaisecrème, kruidenslaatje

GOFFIN *

Geroosterd en gelakt brasvarken, gepekelde butternut, pittige pindasaus

DE MANGERIE

Ceviche van schelvis, jus van passievrucht & wortel, mayonaise van jalapeno, bulgursalade met mango

LAISSEZ-FAIRE

Citrussorbet, mascarpone, Griekse honing, gecarameliseerde macadamianoot

ASSIETTE BLANCHE

Limousin kalf ‘blanquette’, artisjok, wortelen, dragon

Atelier Ducheyne

Zalm-avocado-sushi Tanuki’s wijze

TANUKI

Crispy duck salad: gekonfijte eendenbout, salade met granaatappel en enoki

LIEVEN

Less fried chicken

LESS Eatery

Crème Catalane met citrus uit Valencia, yoghurt-spongecake

LA TÂCHE

Gesmoorde runderkaak ‘grootmoeders wijze’, polderaardappelen

SANS CRAVATE *

Tahiti vanille, 70% chocolade, crémeux van chocolade, crumble

BONTE B

Bio zalm, citrus, koolrabi, dashi, sesam

BISTRO ROMBAUX

Rabbit in a hat: konijn, pruim, radicchio

BRUUT

Kwartel katsu bao

CANTINE COPINE

Zalm ‘Japanese style’ gelakt met teriyakisaus, mangosalade, rijstnoedels

DEN GOUDEN KARPEL

Varkenswang ‘Duke of Berkshire’, pickels, ajuin

Restaurant Franco Belge

Ravioli, knolselder, Oud Brugge prestige

DE JONKMAN **

Hubert’s famous kebab: gegrild lamsvlees, yoghurt

GASTROBAR HUBERT

Pulpo, risotto van doperwt, munt, koriander, avocado, Oban whisky, Parmigiano Reggiano

Inter Scaldes ***

Wijting, spitskool, gepofte quinoa, kruidensla, karnemelksaus

RESTAURANT PATRICK DEVOS

Terrine van bloemkool en hesp, salade van krab

BISTRO REFTER

Pluma van Brasvarken, salsa verde, pickles

DEN DYVER

Langzaam gegaarde lamsnek, zoete aardappel, chorizo, spicy tomatensaus

Goesepitte43