KOOKEET_018_LaissezFaire_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 15

Jus van bouillabaisse, zeeduivel, saffraan aardappel, crème van rouille

Allergenen: ei, gluten, mosterd, schaaldieren, vis
Streekproducten: ja
Prijs: 7 euro

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Tank 7

 

 

Laissez-faire

David Demeyere

Laissez-faire is een openkeukenrestaurant waar chef David fijne, eerlijke en hedendaagse gerechten op je bord tovert. Klassiekers met een twist, steeds met respect voor het product. De charmante gastvrouw Vanessa begeleidt je doorheen deze unieke beleving van smaken. In de zomer is het er bovendien zalig vertoeven op het tuinterras. Laat je leiden en verleiden.

 

www.laissezfaire.be

Scheepsdalelaan 12,
8000 Brugge
0479 89 19 24

david.demeyere@telenet.be of info@laissezfaire.be (wordt nog bevestigd)