Luxe dessertontbijt: Brugs beschuit,
yoghurt Baliehof, rood fruit, hazelnoot, roomijs van cornflakes

laissez faire
 

MEER INFO

Allergenen: ei, gluten, melk, noten
Kostprijs: 6 euro / 3 jetons
Stand 9

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre ULTRA BRUT
Biersuggestie: Kriek brut

 
 
Servaas Van Mullem

Laissez-faire

david demeyere 

Laissez-Faire is een openkeukenrestaurant. Chef David serveert je met passie een fijne hedendaagse gastronomie, met eerlijkheid en respect voor het product. Gastvrouw Vanessa neemt je met haar losse no-nonsenseaanpak en charme mee in het culinaire gebeuren. 's Zomers is het zalig vertoeven op het tuinterras, dat je doorheen de keuken bereikt. Laat je leiden en verleiden!

 

www.laissezfaire.be

Scheepsdalelaan 12
8000 Brugge
+32 (0)479 89 19 24