KOOKEET_018_KokAuVin_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 10

Smoked Carrot Corn Dog, Lobster & Orange dip - Corn dog van gerookte wortel met kreeft- en sinaasappeldip

Allergenen: ei, gluten, lupine, mosterd, melk, noten, schaaldieren, selderij, soja
Streekproducten: ja
Prijs: 7 euro

 

vegetarisch:

Smoked Carrot Corn Dog & Orange dip - Corn dog van gerookte wortel & sinaasappeldip

Allergenen: ei, gluten, lupine, mosterd, melk, noten, selderij, soja
Streekproducten: ja
Prijs: 7 euro

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Tank 7

 

 

Kok au Vin

Hendrik Dequeker en Jürgen Aerts

Kok au Vin, op 200 meter van de Markt, is al 15 jaar een gevestigde waarde. Het werd al 11 jaar op rij door Michelin bekroond met een Bib Gourmand en nu opnieuw door Gault&Millau. Toch blijft het restaurant van chef-kok Jürgen Aerts laagdrempelig. Streven naar de perfecte balans op en naast het bord. Daar gaat het om. Elke dag opnieuw! Vernieuwende creaties, lokale producten en echte, pure smaken, ook in de homecooking- en afhaaltraiteurdienst. Kwaliteit en gastvrijheid staan op de eerste plaats. Kok au Vin is gewoon (h)eerlijk in eenvoud!

 

www.kok-au-vin.be

Ezelstraat 21
8000 Brugge
050 33 95 21
info@kok-au-vin.be