KOOKEET_018_KokAuVin_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 10

Beste van `t kip/ mout / rode biet / appel

Allergenen: Gluten en mosterd
Prijs: 7 euro

 

Champagnesuggestie
Biersuggestie: 

 

 

Kok au Vin

Hendrik Dequeker en Jürgen Aerts

Kok au Vin, op 200 meter van de Markt, is al 15 jaar een gevestigde waarde. Het werd al 12 jaar op rij door Michelin bekroond met een Bib Gourmand en nu opnieuw door Gault&Millau. Toch blijft het restaurant van chef-kok Jürgen Aerts laagdrempelig. Streven naar de perfecte balans op en naast het bord. Daar gaat het om. Elke dag opnieuw! Vernieuwende creaties, lokale producten en echte, pure smaken, ook in de homecooking- en afhaaltraiteurdienst. Kwaliteit en gastvrijheid staan op de eerste plaats. Kok au Vin is gewoon (h)eerlijk in eenvoud!

 

www.kok-au-vin.be

Ezelstraat 21
8000 Brugge
050 33 95 21
info@kok-au-vin.be