KOOKEET_018_DeMangerie_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 10

Smoked Carrot Corn Dog, Lobster & Orange dip - Corn dog van gerookte wortel met kreeften- en sinaasappeldip

MEER INFO

Allergenen: Ei, Gluten, Lupine, Mosterd, Melk, Noten, Schaaldieren, Selderij, Soja
Streekproducten: ja
Vegetarische optie: Smoked Carrot Corn Dog & Orange dip - Corn dog van gerookte wortel & sinaasappeldip
Veg. allergenen: Ei, Gluten, Lupine, Mosterd, Melk, Noten, Schaaldieren, Selderij, Soja
Kostprijs: 7 euro / vegetarisch: 7 euro

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Tank 7

 

 

Kok au Vin

Jürgen Aerts en Hendrik Dequeker

Op 200m van de Markt is Kok au Vin al 15 jaar een gevestigde waarde. 11 jaar op rij bekroond door Michelin met Bib Gourmand en opnieuw door Gault Millau. Toch blijft het restaurant van chef-kok Jürgen Aerts haar laagdrempelig karakter behouden. Streven naar de perfecte balans op en naast het bord, daar gaat het om, elke dag opnieuw! Vernieuwende creaties, lokale producten, echte pure smaken. Kwaliteit en gastvrijheid staan op de eerste plaats. Noteer ook de home cooking en afhaaltraiteurdienst. Kok au Vin is gewoon (h)eerlijk in eenvoud!

 

www.kok-au-vin.be

Ezelstraat 21,
8000 Brugge
050 33 95 21
info@kok-au-vin.be