North Sea Fish & Healthy Chips: Tempura van
Noordzeevis met Cornet bier, warme
tartaarsaus, in de oven gebakken
biogroentechips

Kok au vin
 

MEER INFO

Allergenen: ei, gluten, mosterd, melk, vis
Kostprijs: 6 euro / 3 jetons
Stand 16

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre ULTRA BRUT
Biersuggestie: Vedett

 
 
Kok au Vin

kok au vin

jürgen aerts

Jürgen Aerts van Kok au Vin koos voor een strak, warm interieur met een moderne kijk op klassieke gerechten en bereid vanuit een open keuken. Hij brengt verfijning op je bord met lokale, seizoens- en streekgebonden producten die in alle eenvoud (h)eerlijk zijn. In het restaurant heerst een losse sfeer, met no-nonsense food en vernieuwende wijnen. Dit jaar werd Kok au Vin al voor de tiende keer bekroond met een Bib Gourmand van Michelin.

www.kok-au-vin.be

Ezelstraat 19-21,
8000 Brugge
+32 (0)50 33 95 21