KOOKEET_19_kokauvin_FB.jpg
 

Eetstand 6

Beste van `t kip, mout, rode biet, appel

Allergenen: Gluten, mosterd, lactose
Prijs: 7 euro

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Ultra Pink
Biersuggestie: Brugse Zot Blond

 

 

Kok au Vin

Hendrik Dequeker en Jürgen Aerts

Kok au Vin is al 16 jaar een gevestigde waarde. Het werd al 12 jaar op rij door Michelin bekroond met een Bib Gourmand en nu opnieuw door Gault&Millau. Toch blijft het restaurant van chef-kok Jürgen Aerts laagdrempelig. Streven naar de perfecte balans op en naast het bord, daar gaat het om. Vernieuwende creaties, lokale producten en echte, pure smaken, ook in de homecooking. Kwaliteit en gastvrijheid staan op de eerste plaats. Kok au Vin is gewoon (h)eerlijk in eenvoud!

 

www.kok-au-vin.be

Ezelstraat 21
8000 Brugge
050 33 95 21
info@kok-au-vin.be