KOOKEET_19_interscaldes_LR.jpg
 

Eetstand 5

Pulpo, risotto van doperwt, munt, koriander, avocado, Oban whisky, Parmigiano Reggiano

Allergenen: Weekdieren
Prijs: 9 euro

Vegetarisch:

Hoeve-ei, mungboon, lavas, Parmigiano Reggiano

Allergenen: Ei
Prijs: 7 euro

Champagnesuggestie: Ultra Pinot Blanc Célébration
Biersuggestie: Sportzot

 

 

Inter Scaldes***

Jannis Brevet

Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Diverse malen bekroonde hij keukens met de felbegeerde Michelin- sterren. Kenmerkend voor de kaart zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen)kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder.

 

www.interscaldes.nl

Zandweg 2
4416 NA Kruiningen
+31 113 38 17 53
info@interscaldes.nl

 
KOOKEET_19_ interscaldes_portret_LR.jpg