CULINAIR FESTIVAL MET 32 TOPCHEFS!

Zaterdag 23, zondag 24 & maandag 25 september 2017
Stationsplein Brugge, kant Sint-Michiels  —  Gratis inkom

 
 
Kevin Vandeplassche (7).jpg

Kookeet is de ontmoetingsplek voor wie culinair in de watten wil worden gelegd.  Jaarlijks komen meer dan 100.000 bezoekers naar dit gastronomisch festijn dat intussen toe is aan zijn zevende editie.

Het succesrecept van Kookeet is eenvoudig: drie dagen lang serveren 31 Brugse topchefs en één gastchef gastronomische gerechten in één groot openluchtrestaurant. Als bezoeker stel je zelf op eigen tempo je menu samen. De 31 Brugse topchefs die jaarlijks deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of een hoge score bij Gault Millau.

Tijdens het duel “En garde!” nemen chefs het tegen elkaar op aan de hand van diverse culinaire uitdagingen. Geert Van Hecke is al sinds de eerste editie de peter van Kookeet en waakt samen met Dominique Persoone en Patrick Devos over de kwaliteit van dit foodfestival.

Gastchef: Piet Huysentruyt
Piet Huysentruyt, de chefkok van sterrenzaak Likoké* in de Franse Ardèche, is de gastchef tijdens de zevende editie van Kookeet. Na Jonnie Boer, Wout Bru, Wim Lybaert, Peter Goossens en Jeroen Meus vult Piet Huysentruyt de erelijst van gastchefs aan die Kookeet jaarlijks verwelkomt.

 

Stel zelf je menu samen

 
 
 

Verwen jezelf, je vrienden, klanten of collega's.
Kom als VIP naar Kookeet!

VIP-arrangement

Tijdens Kookeet kan je ook genieten
van de Champagne Résidence Pierre

Champagnebar

 
 
34825377766_2b1bc43349_o.jpg