Croque van brasvarken en oude
Baliehof-kaas met vinaigrette
van truffel en eekhorentjesbrood

Ducheyne Atelier
 

MEER INFO

Allergenen: gluten, lupine, sesamzaad, soja
Vegetarisch: Croque met champignonvariëteiten en oude
Baliehof-kaas (6 euro / 3 jetons)                    
Kostprijs niet-vegetarisch : 6 euro / 3      jetons
Stand 15

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre EXTRA DRY
Biersuggestie: Goudenband

 
 
Ducheyne

Ducheyne ATELIER - traiteur

niek ducheyne 

Wie? Liesje De Cocker en Niek Ducheyne
Wat? Traiteur – privérestaurant
Waar? Op alle locaties
Wanneer? Trouw, babyborrel, communie, lentefeest, verjaardag, zakendiners, tuinfeesten …
Keuken? Puur – seizoensgebonden – creatief
Lekker? Kom proeven!

 

www.niek-ducheyne.be

Scheepsdalelaan 69
8000 Brugge
0474 99 31 79