KOOKEET_19__dendyver_FB.jpg
 

Eetstand 18

Pluma van Brasvarken, salsa verde, pickles

Allergenen: Geen
Prijs: 8 euro

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Brugs Tarwebier

 

 

Den Dyver

Kevin Wiebouw & Frederik De Vestele

Den Dyver, gelegen op de meest feeërieke plaats van Brugge, is een bistro pur sang. De kaart heeft naast klassiekers ook ruim aandacht voor vis, schaal- en schelpdieren. De wijnkaart is exemplarisch en harmonieert in stijl met de gerechten die chef Frederik De Vestele, bijgestaan door Kevin Wiebouw, uit zijn potten tovert. Zaalverantwoordelijke Pascal De Zutter dirigeert zijn team feilloos door elke service en zorgt voor een unieke sfeer, waarin zowel Bruggelingen als toeristen graag vertoeven.

 

www.dyver.be

Dijver 5
8000 Brugge
050 33 60 69
info@dyver.be