KOOKEET_018_Dyver_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 22

Gebakken paling, eendenlever, crème van tuinkruiden

Allergenen: vis
Streekproducten: ja
Prijs: 7 euro

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Ultra Pink
Biersuggestie: Tripel d'Anvers

 

 

Den Dyver

Frederik De Vestele en Bert Carly

Den Dyver, gelegen op de meest feeërieke plaats van Brugge, is een bistro pur sang. De kaart heeft naast klassiekers ook ruim aandacht voor vis, schaal- en schelpdieren. De wijnkaart is exemplarisch en harmonieert in stijl met de gerechten die chef Frederik De Vestele, bijgestaan door Bert Carly, uit zijn potten tovert. Zaalverantwoordelijke Pascal Dezutter dirigeert zijn team feilloos door elke service en zorgt voor een unieke sfeer, waarin zowel Bruggelingen als toeristen graag vertoeven.

 

www.dyver.be

Dijver 5,
8000 Brugge
050 33 60 69
info@dyver.be