Kroket van Noordzeebouillabaisse

jonkman
 

MEER INFO

Allergenen: ei, gluten, schaaldieren, vis
Kostprijs: 6 euro / 3 jetons
Stand 20

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre ULTRA BRUT
Biersuggestie: Goudenband

 
 
De jonkman

De jonkman**

Filip Claeys 

Innemend met een guitige blik. Filip Claeys behoort tot een generatie jonge chefs die nogal eens vaak – al dan niet terecht – als rock-’n-roll wordt omschreven. Toch heeft chef noch keuken iets stoers of ruigs. Filip denkt graag buiten de kaders. Zijn keuken is origineel, authentiek en niet bepaald mainstream. Daar heeft zijn persoonlijkheid alles mee te maken: met zachte, energieke, vloeiende tonen, prikkelend, met een knipoog én een boodschap. Maar ook met beide voeten op de grond, zichzelf relativerend. Keukenchef is voor Filip het mooiste beroep ter wereld. Niets meer, maar ook niets minder.

De organisatie Northseachefs brengt nog dit jaar de kroket van Noordzeebouillabaisse op de markt. 10% van de verkoop gaat naar Northseachefs om de Belgische visserij te steunen.

 

www.dejonkman.be

Maalsesteenweg 438
8310 Brugge
050 36 07 67