KOOKEET_19_bruut_FB.jpg
 

Eetstand 22

Rabbit in a hat: konijn, pruim, radicchio

Allergenen: Gluten, lactose (ook gluten- en lactosevrij te verkrijgen)
Prijs: 8 euro

 

vegetarisch:

aubergine, pruim, radicchio

Allergenen: Gluten, lactose (ook gluten- en lactosevrij te verkrijgen)
Prijs: 8 euro

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Brugze Zot Dubbel

 

 

Bruut

Bruno Timperman

Bruut staat voor een symfonie van de Vlaamse terroirkeuken en ambacht, met een eigentijdse twist. Met zijn moderne visie op streekproducten biedt Bruno Timperman je een nieuwe kijk op onze eetcultuur. Vanuit die nostalgie keert hij terug naar vroeger, toen ambacht troef was. Bruno gebruikt verse en eerlijke seizoensproducten uit eigen streek, die met respect en zorg klaargemaakt worden. Dit alles in een huiselijk en ongedwongen kader, in een historisch pand met zicht op de Brugse reien.

 

www.bistrobruut.be

Meestraat 9
8000 Brugge
050 69 55 09
info@bistrobruut.be