KOK AU VIN — Smokey Picanha rund "Black Angus", maïs crème, chimichurri, verse kaas van "Het Disschof"

 
 

Stand 30

Kok au Vin


Prijs
6 euro / 3 jetons

Vegetarisch
Maïs crème / chimichurri / verse kaas van "Het Disschof" / quinoa (6 euro / 3 jetons)

Allergenen
Melk

Champagnesuggestie
Résidence Pierre Prestige

Biersuggestie
Liefmans Goudenband

 

Kok au Vin

Jürgen Aerts & Frédéric Bruneel


Op nauwelijks 200m van de Markt is Kok au Vin al 14 jaar een gevestigde waarde. 
Tien jaar op rij bekroond door Michelin met een Bib Gourmand en recentelijk ook door GaultMillau. Toch blijft het restaurant van gastheer en chef-kok Jürgen Aerts zijn laagdrempelig karakter behouden. Streven naar de perfecte balans op en naast het bord, daar gaat het om, elke dag opnieuw! Vernieuwende creaties, lokale producten, echte pure smaken. Bij ons staan kwaliteit en gastvrijheid op de eerste plaats. Noteer ook de home cooking- en afhaaltraiteurdienst. Kok au Vin is gewoon (h)eerlijk in eenvoud!

 

www.kok-au-vin.be

Ezelstraat 21
8000 Brugge
050 33 95 21