DUCHEYNE ATELIER-TRAITEUR — " Stovers van Limousin rund " : Shortribs van rund, open ravioli, knolselder, dragon, wortel

 
 

Stand 26

Ducheyne Atelier-Traiteur


Prijs
6 euro / 3 jetons

Vegetarisch
Open ravioli van knolselder met zuiderse groenten en dragon (6 euro / 3 jetons)

Allergenen
Ei, gluten, melk, selderij

Champagnesuggestie
Résidence Pierre Prestige

Biersuggestie
Tank 7

 

Ducheyne Atelier-Traiteur

Niek Ducheyne


Wie? Liesje De Cocker en Niek Ducheyne
Wat? Traiteur – privérestaurant
Waar? Op alle locaties
Wanneer? Trouw, babyborrel, communie, lentefeest, verjaardag, zakendiners, tuinfeesten … 
Keuken? Puur – seizoensgebonden – creatief
Lekker? Kom proeven!
Gerechtje? Serveren wij als side dish bij bvb gegrilde runderlende van Limousin. Of als één van onze gerechten in walking diner. Bij onze hoofdgerechten serveren we altijd een repasse in een tweede bereiding. 

 

www.niek-ducheyne.be

Scheepsdalelaan 69
8000 Brugge
0474 99 31 79