BISTRO BRUUT — Tartaar van zeebaars met groene kruiden, gepickelde meiraap en wei van yoghurt

 
 

Stand 7

Bistro Bruut


Prijs
6 euro / 3 jetons

Vegetarisch
Tartaar van koolrabi en avocado met groene kruiden, gepickelde meiraap en wei van yoghurt (6 euro / 3 jetons)  

Allergenen
Melk

Champagnesuggestie
Résidence Pierre Ultra Brut

Biersuggestie
Liefmans Goudenband

 

Bistro Bruut

Bruno Timperman


Bruut staat voor een mooie synthese van de Vlaamse keuken, waarin terroir en tradities
 in een eigentijds kleedje worden gestoken. Met zijn moderne visie op streekproducten biedt Bruno Timperman je een nieuwe kijk op onze eetcultuur. Uit nostalgie keert hij terug naar vroeger, toen ambacht troef was. Bruno gebruikt verse, eerlijke seizoensproducten uit eigen streek, die met respect en zorg worden klaargemaakt. Bij Bruut tafel je in een huiselijk en ongedwongen kader, in een historisch pand met zicht op de Brugse reien.

 

www.bistrobruut.be

Meestraat 9
8000 Brugge
050 69 55 09