KOOKEET_018_BistroRefter_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 18

Terrine van bloemkool en hesp / salade van krab

Allergenen: Ei, mosterd, melk en schaaldieren
Prijs: 8 euro

Champagnesuggestie
Biersuggestie: 

 

 

Bistro Refter

Günther Pierret en Louis Van Hecke

Bistro Refter is een hedendaagse brasserie met eerbied voor de traditionele productkeuken. In een aangenaam kader kun je er elke dag genieten van een 3-gangenmenu met hoogwaardige producten en geselecteerde prijsvriendelijke wijnen. Je ziet een team van ervaren chefs aan het werk in de halfopen keuken. Het Refterconcept keert terug naar de onvergankelijke goede keuken van vroeger. De naam verwijst naar de refter van het vroegere karmelietenklooster waarin het restaurant is ondergebracht.

 

www.bistrorefter.com

Molenmeers 2
8000 Brugge
050 44 49 00
info@bistrorefter.com