KOOKEET_018_BistroRefter_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 18

Dim Sum Terre et Mer

MEER INFO

Allergenen: Ei, Gluten, Lupine, Melk, Schaaldieren, Selderij, Soja, Vis
Streekproducten: ja
Vegetarische optie: Dim Sum met amandelnootjes
Veg. allergenen: Ei, Gluten, Lupine, Melk, Schaaldieren, Selderij, Soja, Vis, Noten
Kostprijs: 7 euro / vegetarisch: 7 euro

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Vedett Session IPA 2.7

 

 

Bistro Refter

Louis Van Hecke en Günther Pierret

Bistro Refter is een hedendaagse brasserie met eerbied voor de traditionele productkeuken. In een aangenaam kader kan je er elke dag genieten van een driegangenmenu met hoogwaardige producten en geselecteerde prijsvriendelijke wijnen.Je ziet een team van ervaren chefs aan het werk in de halfopen keuken.Het Refterconcept keert terug naar de onvergankelijke goede keuken van vroeger. De naam verwijst naar de refter van het vroegere karmelietenklooster waarin het restaurant is ondergebracht.

 

www.bistrorefter.be

Molenmeers 2,
8000 Brugge
050 44 49 00
nfo@bistrorefter.com