KOOKEET_018_BistroRefter_gerecht-kopiëren.jpg
 

Stand 18

Dimsum Terre et Mer

Allergenen: ei, gluten, lupine, melk, schaaldieren, selderij, soja, vis
Streekproducten: ja
Prijs: 7 euro

 

vegetarisch: 

Dimsum met amandelnootjes

Allergenen: ei, gluten, lupine, melk, selderij, soja, noten
Streekproducten: ja
Prijs: 7 euro

 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre Prestige
Biersuggestie: Vedett Session IPA 2.7

 

 

Bistro Refter

Günther Pierret en Louis Van Hecke

Bistro Refter is een hedendaagse brasserie met eerbied voor de traditionele productkeuken. In een aangenaam kader kun je er elke dag genieten van een 3-gangenmenu met hoogwaardige producten en geselecteerde prijsvriendelijke wijnen. Je ziet een team van ervaren chefs aan het werk in de halfopen keuken. Het Refterconcept keert terug naar de onvergankelijke goede keuken van vroeger. De naam verwijst naar de refter van het vroegere karmelietenklooster waarin het restaurant is ondergebracht.

 

www.bistrorefter.be

Molenmeers 2
8000 Brugge
050 44 49 00
info@bistrorefter.com