Carbonero: Inktvis à la carbonara met
hoeve-ei op 63°, gebrande auberginecrème,
Oud Brugge-kaas

Bruut
 

MEER INFO

Allergenen: ei, melk, vis
Kostprijs: 6 euro / 3 jetons
Stand 10

DRANK SUGGESTIES 

Champagnesuggestie: Champagne Résidence Pierre ULTRA PINK
Biersuggestie: Goudenband

 
 

Bistro bruut

bruno timperman

Bruut staat voor een mooie synthese van de Vlaamse keuken, waarin terroir en tradities in een eigentijds kleedje worden gestoken. Met een combinatie van streekproducten en een moderne visie biedt Bruno Timperman je een nieuwe kijk op onze eetcultuur. Uit nostalgie keert hij terug naar vroeger, toen ambacht troef was. Bruno gebruikt verse, eerlijke seizoensproducten uit eigen streek, die met respect en zorg worden klaargemaakt. Bij Bruut tafel je in een huiselijk en ongedwongen kader, in een historisch pand met zicht op de Brugse reien.

 

www.bistrobruut.be

Meestraat 9
8000 Brugge
050 69 55 09